Ce poti face intr-un Apple Store

In Romania nu te lasa astia nici macar sa faci poze in Mall…

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

  1. genial :))

    din cate stiu eu nu este niciun apple store autentic in romania. doar resellari. sau poate s-a deschis in ultima jumatate de an in Bucuresti. :-??

  2. LA cat suntem de tzarani… cum reaq sa avem noi Apple Store in Romania? Dar nu vreti sa calatoriti in SUA fara viza, a? Asa vanzatori, asa cumparatori! De as veni cu mortu in magazin macar iau un iPad 3 nelansat?

  3. Nu stiu ce e prin tara, dar in Brasov era in Piata Sfatului (in centru), un … spatiu Apple. Nu stiu daca mai au activitate, nu eram asa entuziasmat de mere pe atunci :)

  4. Este unul si in Galati (zona Billa/Altex), evident nu este oficial Apple Store, dar preturile sunt ca anii de pe piesele de muzeu – cu mult prea multe cifre…..intri, vezi si pleci (si in latina: veni vidi fugi).

    in continuare la ce am zis anterior : http://i.imgur.com/UYiuU.jpg . cam asta poti face pe la noi in magazinele Apple (din pacate).

    si versiunea mea a pozei : http://i.imgur.com/rtqyP.jpg

  5. In magazinul Apple Vox din Mall-ul din Timisoara l-am rugat pe vanzator sa-mi spuna daca un iPod Touch poate fi gasit ca si un iPhone prin aplicatia “Find My iPhone”. M-a intrebat daca nu cumva am furat eu unul si vreau acum sa stiu daca o sa fiu prins…
    Probabil ca omul lucreaza cu multi hoti…

  6. @Alex: prima parte (cu aia care danseaza sau aduc animalele in Apple Store) este reala. Am vazut cu ochii mei astfel de personaje. Restul e o gluma. Nu stiu cit e de regizata sau nu, dar e funny.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*