Cum arata iOS 7

Aplicatia “WWDC”, dedicata developerilor care participa la conferinta din San Francisco ne poate da o idee despre directia pe care o ia iOS 7.

O poza publicata de Wired face o comparatie foarte buna intre felul in care arata aceasta aplicatie sun diferite sisteme de operare pentru iPhone. Sincer sa fiu, imi place foarte mult directia in care merge iOS 7. “Plat” nu inseamna “sters” sau “a la Windows Phone 7”, ci doar “mai curat”, “mai lizibil” si, de ce nu, mai elegant.

credit foto: Yuize

Chiar sunt convins ca Apple a luat ce era mai bun din primele versiuni iOS si a scos ce era in plus in iOS 6.

Aplicatia WWDC poate fi descarcata de aici. Si cred ca si icoana ei spune cite ceva despre felul in care vor arata icoanele aplicatiilor Apple sub iOS 7: mate, fara umbre, margini si reflexe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Era si cazul sa faca o schimbare, albastrul acela arata sub orice critica. Noul design arata mult mai bine si banuiesc ca e mult mai vizibil in orice conditii (lumina puternica, soare, etc).

  2. arata bine desi aduce mult cu noua identitate vizuala a aplicatiilor Google. Nu cred ca Apple va misca in directia asta si simt ca va veni cu ceva mai radical

  3. Mi se pare fascinant cum intreg esafodajul unei companii (acum) gigant ca Apple a stat, practic, in 2 oameni: Jobs si Ive. Sigur, sigur, conteaza si restul, si istoria, si oportunitatile.. insa ast(i)a in mod clar a(u) facut diferenta. Sa facem un efort de imaginatie sa ne gindim unde ar fi fost Microsoft azi daca aveau un Ive acum 10-15 ani.. (or if Bill Gates had dropped acid once :).

  4. Am vrut sa scriu si Forstall insa sincer nu cred ca e in aceeasi categorie. Sigur, probabil e nivelul imediat urmator, si poate va fi comparabil peste inca vreo 10 ani, dar cred ca omul nu e suficient de matur (deci ca pachet complet, chiar daca are destule calitati). Poate o sa-l vedem inapoi mai incolo, time will tell.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*