Vin Rusii! Andrei Tarkovski se bate cu Mungiu!

Dragi Tovarasi si pretini,

De data aceasta, Institutul Cultural Roman in parteneriat cu Arhiva Nationala de Film, Uniunea Cineastilor si Studioul Mosfilm au organizat acest festival al Filmului Rus unde, alaturi de opere faimoase ale unor regizori consacrati, precum Andrei Tarkovski, Andrei Koncealovski, Nikita Mihalkov, Serghei Bondarciuk, Vasili Suksin, Pavel Lunghin, Andrei Zviaghintev, sunt programate filme semnate de nume reprezentative pentru noile generatii de cineasti din Rusia, distinse la festivaluri internationale importante: Ivan Viripaev, Nicolay Dreyden, Valeriya Gay Germanika, Alexei Popogrebski.

Sa moara Brejnev de ciuda ca nu poate sa mai ajunga la Bucuresti!

Nicolae Ceausescu – The Autobiography

Mircea Badea se bate cu Emil Boc

Dragi tovarasi si pretini,

Aicea, in Cuba, ma uit in fiecare zi ca sa vad ce mai spune tanarul Mircea Badea. Norocul meu ca Fidel mi-a instalat o noua antena satelit ca sa vad si eu Politica si cine mai conduce Romania.

Mircea Badea imi aduce aminte da Sergiu Nicoleaescu si da Andrei si da diverse… Boxul ieste un sport popular iar Romania poate inregistra drepturile pentru BocX… daca mai ieram eu la putere, il faceam joc de olimpiada. Astazi, toata ziua, am stat cu Elena si ne-am jucat la bocx in 2: mie imi place sa joc cu Mircea Badea ear lu Elena cu Emil (ca spune ca ii plac copiii).

Asta da divertisment!

Misterele mortii si plecarii in Cuba

O sa aflati zilele astea cum ca dupa „impuscarea” mea s-au pierdut cadavrele. Unii spun ca au fost duse la Bucuresti si ca acolo, pe stadionul Ghencea, unde a aterizat elicopterul, nu s-au mai gasit pentru o zi, doua…

Citesc pe Realitatea TV ca au dezgropat cadavrele unora ca sa faca o analiza ADN.

O sa va povestesc in lunile urmatoare despre cum a fost facuta inregistrarea cum procesul si impuscarea mea (pentru prostime) si cum s-a facut rocada cu cadavrele si plecarea pe mare!

Pana atunci…salutari din Cuba!

Hai Romania! Campionatul Mondial de Fotbal 2010 – Programul transmisiunilor TV

Chiar daca sunt in Cuba, prind TVR si astept cu nerabdare sa inceapa Campionatul Mondial de Fotbal 2010. Ion Iliescu mi-a transmis ca este si Romania invitata sa participe in Africa da Sud si ca a facut posibila retransmiterea folbalului la tieleviziunea nationala (aia de au dat si facatura de film din 89 de ati crezut ca ne-au ciuruit).

Programul transmisiunilor TV de la Campionatul Mondial de Fotbal 2010 este aicea si abia astept sa-l vad pe Gica Hagi si pe Lacatus cum se bat iar cu Rusii!

HAI ROMANIA! Daca ajungem in finala poate organizam noi campionatul mondial in 2014 si il vad impreuna cu voi pe stadionul 23 August (ca la TV e prea multe rebuturi)!!!

Rezultate alegeri prezidentiale – zi neagra pentru partidul comunist

Dragi tovarasi si pretini,

Stirile primite aicea in Cuba ma intristeaza. Partidul nostru comunist a pierdut alegerile. Nu trebuia sa-l lasati aseara pe Mircea sa bea si sa petreaca.

PENTRU GEOANA SI ION PREGATITI UN AVION!!!

Rezulate partiale BEC – Luni, 7 Decembrie, 0ra 08:00 – Biroul Electoral Central a centralizat datele din 95,40% din sectiile de votare.

Locul I – Traian Basescu 50,43%
Locul II – Mircea Geoana 49,57

Conform datelor centralizate din 20 708 sectii de votare
Total alegatori: 17.654.298
Alegatori prezentati la vot: 10.229.433 – 54%
Voturi nule: 133.419

Rezultate alegeri prezidentiale – studentii si internautii nu au fost de partea partidului. Mircea, fa-te ca contesti!!!

Astazi ieste ziua mea onomastica

Dragi tovarasi si pretini,

Cu toate ca sunt in Cuba cu ocazia onomasticii mele, azi am o singura dorinta: Mircea Geoana presedinte!

Basescu i-a luat capu’ la dezbatere…

In seara aceasta, Basescu i-a rupt capul lui Mircea Geoana… suntem cu totii curiosi daca mai e valabila garantia sau expira pana pe 6 decembrie?

1 Decembrie

1 Decembrie – Ziua Nationala a Republicii Socialiste Romania.

Mircea, eu si leana suntem mandri de tine pentru ca duci mai departe mostenirea partidlui!

Futevant, Mircea Geoana, presedinte!

Dragi tovarasi si pretini,

Leana mea a avut iar o criza in seara asta din cauza ca inca mai este geloasa pe Nina Iliescu. Ce a fost intre noi a trecut de multi ani, Ionel stie si a ertat!

Eu am spus ca aici, in Cuba, voi merge sa votez si voi vota cu Mircea Geoana pentru ca el este salvatorul tarii. Intre un prostanac si un marinar, aleg prostanacul pentru ca NU CRED CA ESTE UN FUTEVANT!

Ieste foarte nedrept ca tovarasul Ion Creanga sa zica despre futevant acestui suflet nobil, Mircea. Domnul Creanga sa nu uite ca datorita mie se afla in toate manualele si pe vremea mea a fost declarat mare clasic si ia-m pus poza in manualele scolare in Republica Socialista Romania! Tovarase Creanga, sa nu uiti asta data viitoare cand mai spui despre  futevant!

Si asa cum zice si Leana mea, o sa vina vremea sa nu mai stam ca sobolanii in Cuba si sa ne intoarcem in Romania – Crin era doar un student parlit cand am plecat noi, noroc cu Leana ca l-a trecut la examen. Ne ie dor si de Mircea si de Nelu si de Nina si de Adrian.

Singurul lucru pe care nu l-am inteles: cum a ajuns Marian, soferul de la noi de la unitate, sa fie sef la partid? Parca i-am zis lu’ Nelu sa nu ia gealati la partid. Dovada: Traean Basescu este cea mai mare amenintare pentru partidul nostru si pentru Romania neocomunista! Nelule, trebuie sa scapati de marinar! Vorbeste cu Dan, Sorin si Dinu sa dea totul saptamana asta ca mi-e tare teama ca inima ta nu mai tine inca 5 ani acum ca lu’ Oprescu ii tremura mana pe bisturiu!

Nelule, suntem amandoi batrani, daca nu cade marinarul acuma, e posibil sa nu mai prindem urmatoarele alegeri!

Dragi tovarasi, Mircea Geoana ieste preferatul meu!

Dragi tovarasi si pretini!

Mircea Geoana ieste cel mai bun om politic dupa ce l-am lasat in locul mieu pie Ion Iliescu. Daca il votati pe Geoana, tara o sa mearga bine, o sa fie diemocratie socialista, copiii si fiemeile vor fi fericiti si multilateral diezvoltati. Mircea Geoana nu ieste in stare sa ii faca rau nici macar unei muste deci nu va lovi calca cu bestialitate si nu va da bobarnace da pumni insangerati fiilor poporului asa cum a facut-o acest… democrat pe numele Basescu.

Votati Mircea Geoana! Eu voi vota die aici dan Cuba!

PS: nu uitati sa intrati si sa-i injurati pe studentii rasculati de aicea!

Scrisori de la simpatizanti

Dragi tovarasi si pretini,

Am inceput sa primesc aicea in Cuba scrisori din tara in care sunt intrebat de ce nu candidez la alegerile prezidentiale din 2009. Am crezut ca a fost clar: l-am lasat pe Ionel in locul meu iar acum, e stapan pa situatie!

Asa cum eu l-am lasat pe el, are si el trei baieti descurcareti care sa sa lupte pentru Romania: Mircea, Sorin si Crin. Stati linistiti, Romania e pa maini bune!

Din cauza lui Michael Jackson

De cand Elena a anuntat la ea pe blog ca Michael Jackson nu e mort ci este in Cuba, ma tot cauta niste baieti ca sa le dau socoteala.

Alli

Cu doi ani in urma, pe vremea asta, candidam la Europarlamentare. Eram decis sa nu mai raman in Cuba si sa reintru in peisajul politic romanesc. Tovarasi, tot acest stres m-a facut s-a ma ingras 30 kg.

Testimonial: Alli – pastilele pentru slabit mi-au fost aduse de doctorul lui Fidel si intr-adevar sunt miraculoase. Am slabit 15 kg la prima sesiune (dieta + pastile).

Chiar va recomand pastilele alli  pentru slabit si dieta!

La GSPTV cu Fidel

De cateva saptamani, Fidel s-a mutat la noi si urmarim aproape zilnic ce se intampla in fotbalul romanesc. I-am dat cadou un treining cu Steaua si e adevarat ca Fidel s-a implicat mult (si a pus la suflet) cand a fost vorba de campania „Free Gigi”.

Singura noastra problema este cu Leana, cu care nu ne mai intelegem… cred ca vrea sa ne despartim, acum, la batrinete…

Mai nou, a gasit pe Internet niste sfaturi ciudate despre GSPTV live si viata noastra de dupa perdea si face teste pe mine…

Ahhh, Leano, Leano… daca erai tu mai tineric, ce GSPTV iti dadeam eu tie!

ZU sa fie INTERZIS!

Dragi toavrasi si pretini,

Fac apel la Consiliul Marii Adunari Nationale si la Constitutia Republicii Socialiste Romania pentru a interzice ZU pe teritoriul patriei noastre.

ZU este simbolul burghezo-mosieresc al decadentei capitaliste si ne va converti tinerii si paturile sociale de mijloc in marea patima a consumerismului maladiv.

Tovarasi, ZU nu este dorit de clasa muncitoare iar prietenul meu, Fidel Castro, mi-a spus sa ma feresc pentru ca de fapt ZU este SUA (fara Z si A).

PS: si Elena este de acceasi parere – INTERZICETI ACCESUL ZU IN TARA!

GspTV online – live in Cuba

Dragi tovarasi si pretini,

Sunt suparat datorita nedreptatilor sociale din tara si din cauza burghezimii care subjuga clasa muncitoare si nu lasa poporul sa vada fotbalul la televizor.

Aici, in Cuba, vedeam GSPTV live numai pe internet insa de cand a intervenit cenzura burghezo-mosiereasca, nu mai pot vedea gsptv online!

Clasa muncitoare are nevoie de folbal gratuit si ii rog pe aceasta cale pe oamenii de bine sa ma ajute sa vad GSPTV LIVE in CUBA ca daca nu, ma baga Leana in spital cu telenovelele ei!!!

––––

Later edit

Pentru Leana: Apropo de GSPTV Live, tu ai citit asta?

Solutie pentru traficul din Bucuresti: cu sot/fara sot

Dragi tovarasi si pretini,

va prezint o stire venita tocmai de la tovarasii mei din Beijing cu care sunt in permanenta legatura si pe care i-am sfatuit cum sa organizeze traficul la olimpiada:

In Beijing a intrat in vigoare un sistem de circulatie alternativa, care va dura pe perioada Jocurilor Olimpice, si care are ca scop evitarea aglomeratiei si poluarii mari din capitala chineza. Astfel, masinile vor circula in functie de ultima cifra de pe numarul de inmatriculare, metoda folosita si de Nicolae Ceausescu in anii ’80 si cunoscuta sub denumirea de „cu sot-fara sot”, informeaza NewsIn.

„E nemaipomenit. E ca si cum ai conduce noaptea. Masura va aduce o mare usurare la Jocurile Olimpice”, a declarat un localnic vizibil multumit de noua inventie menita sa fluidizeze traficul din Beijing.

Regula va fi mentinuta pana in data de 20 septembrie si are menirea de a ajuta la imbunatatirea calitatii aerului din capitala Chinei.

10.000 de sportivi vor lua parte la Jocurile Olimpice de vara, iar poluarea reprezinta una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta metropola asiatica.

In Beijing sunt aproximativ 3,3 milioane de automobile, iar prin intermediul acestei masuri numai o parte dintre ele vor circula pe strazile si asa aglomerate.

In anii ’80, in Romania se aplica o regula de circulatie care prevedea ca masinile puteau circula alternativ in functie de ultima cifra a numarului de inmatriculare, para sau impara. Acest sistem se aplica insa numai duminica, iar motivatiile erau de natura economica, tinand de rationalizarea combustibilului.

Tineri muncitori, tara are nevoie de voi

Dragi tovarasi si pretini,

Incep acest mesaj prin a va ura succese enorme in munca si in viata. In aceste clipe, Romania este in floare si are nevoie de bratele muncitoresti ale flacailor si tinerelor tovarase care au in sange progresul national si societatea noastra multilateral dezvoltata.

Cu elan tovarasesc, va spun ca patria are nevoie de CV-ul vostru!

Impreuna putem realiza planul cincinal in doar 3 ani si nu uitati ca va sustin si va trimit gandurile mele bune de aici din Cuba!

Ziua mea, pe plaja, in Cuba

elena-mare-cuba.jpg

Am sarbatorit cu varf si indesat cei 90 de ani insa cel mai frumos cadou mi l-a oferit Elena. Un cadou de peste 50.000 de dolari care se traduce intr-un fund mai ferm, sani ca la 40, putin silicon in buze si nu numai… cred ca a meritat toti banii si ca aceste operatii estetice au facut-o sufletul petrecerii la gratarul organizat pe plaja.

Elena s-a si vopsit (acum e roscata) si imi cer scuze ca nu am o poza mai buna (asta a fost facuta cu telefonul mobil, pe plaja, in fata vilei noastre din Cuba). Elena citea Libertatea (dupa cum puteti vedea) iar eu am stat cateva minute bune la taifas cu Fidel – s-a simtit mai bine si avea chef de vorba. La gratar nu a putut ajunge pentru ca medicii i-au recomandat un regim strict.

A fost o zi frumoasa insa ziarele din tara au fost morbide si chiar dupa atatia ani tot o tin pe aia cu „impuscat in 1989″… ce sa-i faci… asa e cand trebuie sa scrii la comanda…

90 de ani de glorie

Dragi tovarasi si pretini,

Se apropie ziua mea peste 3 zile si deja am inceput sa primesc cadouri si ganduri din tara.
Pe aceasta cale doresc sa le transmit felicitari calduroase jurnalistilor publicatiei Evenimentul Zilei care si-au amintit de aceasta zi speciala!

Limba moldoveneasca: de la Moscova la Paris

Dragi tovarasi si pretini,

Incep anul si scrisul pe blog prin a va ura un „calduros” LA MULTI ANI si preturi cat mai mici la intretinere. Cand ma ocupam eu de caldura, avea toata lumea de toate si era bine!

Va anunt ca aici in Cuba este frumos, avem soare iar sarbatorile este frumoase (chiar am fost sa innotam si sa faceam plaja). Am tinut si revelionul pe vechi si am si sunat in tara sa vorbim cu cei dragi (de sf. Ion l-am sunat pe bunul pretin Ion Iliescu sa-i zic de mama si de sanatate).

Sa trec acum la problema: articolul publicat astazi de un ziar studentesc din Romania a reusit sa creeze deja ample discutii pe bloguri. Nu mi-a venit ochilor sa cred ca Mihai Eminescu are blog (clar ca e fake) insa mesajul de acolo m-a pus pe ganduri – in vremea mea, securistii imi spuneau tot ce se intampla si Rusii o tineau mai din scurt cu excesele. Acum insa, fostii kaghebisti impreuna cu lichele raspandite in mod egal in Romania dar si in Europa, incearca sa ne bage in cap tot felul de aberatii criminale… vezi limba moldoveneasca.

Strategia ruseasca elaborata in laboratoarele moscovite si implementata de kaghebistii moldoveni de la SIS trece de granitele tarii tocmai pentru ca are nevoie sa fie recunoscuta. Se incearca introducerea termenului „limba moldoveneasca” in tot felul de documente, mai mult sau mai putin oficiale din tot felul de motive. Unul este legat chiar de negocierile oficiale pe care R. Moldova le are cu Uniunea Europeana. Romania s-a oferit sa ofere gratuit Moldovei toata legislatia Europeana tradusa in limba romana pentru a accelera procesul de negociere si reforma insa autoritatile moldovene au refuzat acest lucru deoarece vor sa traduca de la 0 insa in limba „moldoveneasca”… si sa mai treaca 3-4 ani.

Povestea franceza si supararea lui Eminescu sunt justificate – spionii rusi au dat o spaga sau a strans cu usa doi profesorasi frantuji si asa baga ei un termen in cartea aia cu coperte lucioase. O sa vedem cum o reactioneze Romania (ca doar am tinut summit-ul francofon la Bucuresti) si o sa vedem ce vor face si kaghebistii ramasi in viata in tara (nu cred ca ii vine vremea lui Ion Iliescu anul acesta).

In incheiere spun ca „limba moldoveneasca” nu ar exista fara concursul rusilor care paraziteaza sistemul romanesc in anumite puncte cheie (fie ca se dau mari jurnalisti, oameni de afaceri sau fosti sefi de stat).

Va transmit salutari cordiale din Cuba… in LIMBA ROMANA!

Cum v-a facut Iliescu

M-am gandit ca e mai bine sa aflati de la mine:

Sper ca nu va mai indoiti ca sunt bine sanatos… in Cuba 😉

Ceausescu inca traieste?

„Ceausescu inca traieste?” – asa se numea emisiunea lui Gadea de pe Antena 3 din aceasta seara (Sinteza Zilei) – o vad de aici din Cuba pe Internet (ca antena satelit s-a stricat la ultima ploaie si Leana nu a chemat sa o repare).

Jurnalistii astia sunt batuti in cap… cum sa nu traiesc devreme ce scriu pe blog?

Salutari tovarasilor Stefan Andrei si Paul Niculescu Mizil!

Mos Gerila

Se pare ca tovarasul Mos Craciun are acum sute de contracte cu statul in perioada sarbatorilor. In vremea mea, aveam Facultatea de Mos Gerila si se faceau concursuri pentru ocuparea posturilor:

Aoleu… bibelourile mele!!!

O stire aparuta azi m-a lasat rece! Protestez oficial si deschis!

Consiliul Judetean (CJ) va scoate la licitatie o serie de bunuri care au apartinut sotilor Ceausescu si care au fost depozitate in Casa de Oaspeti a fostului dictator din Iasi, anunta NewsIn.

Printre bunurile ce vor fi scoase la vanzare se numara doua bibelouri, respectiv „Dama cu evantai” si „Mireasa”. De asemenea, potrivit reprezentantilor CJ, vor fi vandute o serie de scaune si canapele tapitate, veioze si lustre din cristal, inclusiv patul matrimonial.

„Nicolae Ceausescu venea o data sau de doua ori pe an la Iasi si de fiecare data se caza la Casa de Oaspeti. Intreaga zona din jurul locatiei era atunci practic inchisa publicului.

Toata zona era securizata, iar in cladire, si in special in apartamentul in care Ceausescu statea de obicei, era o curatenie desavarsita”, a subliniat secretarul general al CJ Iasi, Ion Serbina.

Potrivit acestuia, Casa de Oaspeti a fost retrocedata Ioanei Frandin, mostenitoarea proprietarilor de drept.

Din acest motiv, reprezentantii CJ au decis scoaterea la licitatie a bunurilor cuplului Ceusescu, iar restul obiectelor din casa sa fie transferate la alte institutii subordinate CJ.

Care este?

Despre vecinii nostri din Ungaria se vorbeste aici…

Parlamentarii doarme!

Dragi tovarasi si pretini!
Am realizat un film despre parlamentarii si politicientii din Romania care este oameni deosebit de haini si dusmanosi!
Tocmai din acest motiv candidez la ieuroparlamentare si vreau sa ma votati in aceasta duminica!

Votati Nicolae Ceausescu!

Mesaj important

Referitor la articolul intitulat malitios „O vaca comunista” scris de sotia mea, Elena.

Da, am avut o relatie nepotrivita cu Nina Iliescu pe vremea cand eram presedinte si intr-adevar datorita ei l-am promovat pe Ion Iliescu in locul meu.

Vreau insa sa cred ca aceste lucruri sun in urma noastra si vreau sa spun ca am fost impins sa fac acest pas mai mult razbunator deoarece securitatea mi-a dat cateva poze in care Ion Iliescu era cu nevasta mea. In plus mai jos atasez poza pe care am gasit-o in portofelul lu’ Leana:

Iliescu

Spot de campanie – votati-ma!

Cu acest clip, doresc sa cuceresc inimili tinerilor muncitori ai tarii noastre, Romania!

Votati Nicolae Ceausescu la Europarlamentare!

Prietinul meu, Ion Iliescu are blog

Dragi tovarasi si prietini cititori,

Dupa aproape 18 ani de zile, ma intalnesc cu bunul meu prietin bun, tovarasul Ion Iliescu in acest loc al Internetului iar acest moment solemn in prilejuieste un moment de mare fericire.
Ioane, ai facut o treaba buna si ai bagat Romania in NATO!
Ioane, tu ai bagat Romania in UE si in Uniunea Europeana.
Ioane, tu ai rasadit panselute si gazon ienglezesc, in fata la Tiatrul National.
Eu iti multumesc si pe aceasta cale doresc sa iti transmit ca eu si Leana te asteptam in CUBA!

Tineri, votati-ma!

Puterea votului vostru ma va face sa revin pe scena politica alaturi de prietinul meu bun, Ion Iliescu!

M-am hotarat! Candidez la europarlamentare!

Dragi tovarasi si prietini,

Datorita evolutiilor politice din ultima vreme, am hotarat impreuna cu Elena ca a revenit timpul sa ne reimplicam in politica si sa candidez la europarlamentare!

 Voi fi cel mai activ si experimentat europarlamentar si pentru asta sunt dispus sa fac naveta intre Cuba si Bruxelles.

Tovarasi, Romania are nevoie de un europarlamentar cu viziune!

Eu voi promova imaginea Romaniei iar cetatenii patriei vor avea in sfarsit un motiv de mandrie si pe cineva care sa-i reprezinte!!!

Da, traiesc! De ce nu ma credeti?

Inregistrarea audio din Cuba

Am transmis aici o inregistrare pentru a indemna tinerii sa merga la vot. Felicitari romanilor pentru Europa! Sunt mandru de voi!

Primul interviu cu mine in Cuba

Interviul cu mine in Cuba a fost publicat 13 mai in cadrul campaniei „Mergi la vot” si a fost mai apoi preluat de mai multe ziare si reviste din presa romaneasca si Internationala.

 Le multumesc pe aceasta cale autorilor, prietinilor mei ramasi in Romania (in special domnului Ion Iliescu) dar si alegatorilor din tara!

Dragi tovarasi si prietini

Doresc pe aceasta cale sa va urez toate cele bune, salutari cordiale si complimente din Cuba!


aprilie 2024
L M M J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930