iPhone retards..

Pe scurt, exista o aplicatie pentru iphone care se numeste "i am rich", costa 999$ si nu face nimic. Pentru ca atunci cand esti bogat, nu trebuie sa faci nimic.

La noi, Orange lanseaza pe 22 august aifonu…si cica in prima zi a primit 3 de precomenzi pe minut si un total de 1.500 in prima zi.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

41 comentarii

  1. S N O B I S M !!

    00
  2. owned!

    00
  3. De aici trebuie sa invatam cateva lucruri :

    1. nu lasa femeia cu telefonul TAU in mana
    2. nu lasa femeia pe telefoane prea fancy
    3. nu lasa femeia in general cu telefoane ( ok, asta nu e serioasa )
    4. nu cumpara telefoane doar pentru ca e la moda
    5. nu te juca „pe net” cu sume asa de mari. nici in gluma nu dai click pe „buy” pentru ca daca ai facut-o, platesti
    6. 1.500 de precomenzi pe minut.?! WTF ?

    00
  4. „i am rich” – autorul aplicatiei poate, daca oamenii sunt neatenti si cumpara aplicatia aia aiurea :)
    totul e mirific cu pre-comanda dar nu vad niciunde pretul telefonului la orange pe site. ma mananca degeteleeeeeee!

    00
  5. Nu-i prost cine cere, e prost cine da.

    00
  6. I am rich nu mai e disponibil pe site la apple. Precomenzile sunt doar 1500 la orange romania, nu 1500 pe minut. Partea misto e ca pretul nu este cunoscut, dar prostii fac precomanda :)

    00
  7. nu au fost 1.500 de precomenzi pe minut….1500 in primele 6 ore :P

    00
  8. Mai verifica! N-au fost atatea comenzi pe minut, nici macar in total in acea zi. Ca poate te crede lumea!

    00
  9. Ce sa insemne omule ? Vrei sa-ti scriu pe litere ce face romanul cu telefonul ? Il cumpara doar ca sa-l aibe , asa a fost mereu , ne bucuram de toate ca doar E IPHONE . E ceva de genul : Uite frate am iphone , e misto asa dar nu prea am timp sa-l butonez. Or sa-si cumpere multi manelisti telefonul asta , trebuie sa fie la moda.

    00
  10. Pardon, in total pe acea zi e posibil.

    00
  11. bine le-a facut. prostia se plateste.

    00
  12. Apropos de 1500 comenzi pe minut apai cand a venit iphone 3g sau aceasta ultima scula moderna sa crashuit serverul de comenzi ceva de genul cateva sute de mii de comenzi pe minut si serverul a spus STOP JOC asa ca nu e nimic de mirat IPHONE e un super telefon si isi merita entuziasmul celor care il vor pentru ei. Daca asta e de mirare aflati ca la ultimul turneu de wrestling s-au vandut 60.000 bilete in 3 minute de la deschiderea casei de bilete online, asta pe mine ma lasat masca.Orange a facut o mare afacere aducand ei Iphone-ul in romania si o sa insemne mult pentru ridicarea infrastructurii si a ofertelor deacum incolo orange.

    00
  13. Probabil că se va bagateliza iPhone-ul pe la noi, va ajunge în multe mâini de cocalari şi va fi o chestie trendy până la un moment dat. După care va fi ceva obişnuit, o să îl cumpere cei care au nevoie de el. Maddy, ştiu că eşti încântată de el, îţi dai seama că nu era vorba de tine aici :)

    00
  14. vld uitate in dictionar ce inseamana snob.. produsele apple !=snob (poate aplicatia aia.. dar sincer nu am chef sa ma uit acum ce face)

    00
  15. global este $199.. oricum abonamentul o sa fie in jur de 20-30max de euro cred sau $

    00
  16. heh cum zici tu (da o sa fi in proportie de 70% asa.. ca este mentalitata noastra) dar la restul eu zic ca o sa le fie util) mie unu imi sunt toate produsule apple (laptops) mai mult si sincer nu poti compara mac cu windows si chair cu linux.

    kind regards

    00
  17. adrian o. : nici nu am motive sa ma simt :)
    astept versiunea ‘la liber’ pt iphone 3G pentru ca nu am de gand sa platesc abonament. cartela FTW. pana atunci vechiul iphone e bine mersi.

    00
  18. 1500x60minutex24ore=2160000 abonati orange. acuma o fi romanu cu amandoua mainile sa ia telelefonu ?

    00
  19. xZeuSx – aifone super telefon? :)))) buna duma.

    00
  20. Maddy: intra pe orange.ro si in partea din stanga-sus a ecranului (daca ai flashu instalat) o sa`ti apara amre Iphone 3G impreuna cu poza lui

    00
  21. exista 2 mici mentiuni pe site la orange pe care aparent nu le vede nimeni
    2) Înregistrarea în acest site nu reprezintă o ofertă fermă din partea Orange şi nici nu garantează onorarea precomenzii tale într-un anumit termen.

    5)Totodată te asigurăm că înregistrarea pe acest site şi precomanda aferentă nu implică nicio obligaţie din partea ta.

    asa ca orice tzopirlan poate face precomanda si apoi da din umeri si pa.. e doar jenanta lauda a PR`ului orange.. vai de mine omgomgomgwtflolohaulesbaules 1500 de precomenzi..

    00
  22. mie imi este mila de iphone :( telefonul e genial, numai ca toti dobitocii il cumpara x-( si daca iti cumperi unul, automat ti se pune eticheta de snob

    00
  23. Ei parca au declarat 1250 in cateva ore, nu 1500 pe minut.

    00
  24. de ce sa vrei sa cumperi o caramida semi-desteapta si scumpa cand sunt altele mai ieftine, mai mici si mai destepte?

    00
  25. @Naspter: da.. 1250 precomenzi in primele 6 ore.

    00
  26. Am văzut jucăria. 3G. Tot tacâmul. Dar eu, ca ţopârlanul, tot la poze mă uitam şi făcema zoom in, zoom out… :D

    Legat de aplicaţie… Ăla de o făcut-o merită tot respectul pentru idee. Adică o zis: ce fel de clienţi caut? High end. Şi cât să-i taxez? Mult. Şi ce să facă aplicaţia? Nimic.

    Ăsta este un exemplu mişto de strategie de marketing.

    00
  27. Sunt de acord ca iPhone mai are de lucrat (la partea hardware) pana ce sa devina un super telefon, insa nici nu putem spune ca este un telefon care nu face nimic.
    Cel mai mare atu din puctul meu de vedere al iPhone este sistemul de operare si ecranul mare touchscreen spre deosebire de celelalte telefoane de la LG, Samsung etc. care au un ecran inghesuit.
    Pentru moment nu cred ca avem o alternativa adevarata la iPhone (din punct de vedere al software-ului). Avem telefoanele cu Symbian si cele cu Microsoft insa acestora le lipsesc ecranele touchscreen de mari dimensiuni.

    00
  28. Nu doar ca s’au facut x precomenzi, dar Orange nu se angajeaza la nici o data pentru onorarea lor, iar precomanda nu te obliga sa cumperi telefonul.
    Si desigur, pretul nu e cunoscut. Eu o aiureala mai mare nu am auzit niciodata. Ce pot sa zic, made in Romania…

    00
  29. tare… apple au scos aplicatia cred… sau autorul.. in caz ca prea multa lume a vrut refund…. el tre sa scoata din buzunar cei 30% pe care apple tine pt ei… deci tot el pierde bani :D lol

    00
  30. @Jimmy Hoffa: un telefon cu ecran mic si inghesuit pentru un touchscreen, cu o interfata misto si cam atat.

    are 65k culori fata de iPhone cu 16 milioane. Are ecran multi-touch ? Nu. (stiu ca nu are mare importanta insa trucul ala mic de marire a unei harti sau pozei cu doua degetele, face parte din lucrurile care au atras la iPhone).

    Nu vreau sa iau apararea iPhone ca nu are niciun rost atata timp cat nici macar nu il detin, insa cred ca deocamdata nu a aparut un competitor adevarat pentru el. Sa vedem Nokia cu al sau Tube ce va face. Sunt sigur ca un Nokia de calitate cu touchscreen, Symbian si cu siguranta mai ieftin fata de iPhone va avea succes.

    00
  31. btw, ieri am fost la launch party al samsungului instinct… si ne-a dat la toti telefoane sa ne jucam cu ele etc.. wow… ma plictisisem in 5 minute…. browserul era un rahat total care nu stia sa decodeze aproape nici un standard.. nici macar un png cu alpha layer… wow :D

    ce nu inteleg majoritatea este ca iPhone e o platforma NOUA! … nokia de cat timp exista? fiecare platforma este inbunatatita incet incet.. in acest moment pot spune sincer ca NU exista NICI un telefon care va avea:

    1. web browser mai bun
    2. touch screen lafel de usor de folosit (majoritatea „iPhone killers” au suprafata de plastic… trebuie sa pui un adevarat efort sa misti dejtu pe ele)

    da.. fiecare telefon are plusuri si minusuri.. ce telefon pe piata are grafica de sega dreamcast? :D … prefer sa am o tastatura doar cand am nevoie de ea… nu tot timpul… nu am avut niciodata telefon cu QUERTY fizic.. doar cu cifre… dar imi este MULT mai usor sa scriu pe iPhone

    da.. chestia asta vine de la un „fanboy” dar daca nu ai atins un iPhone in viata ta.. nu ar trebui sa comentezi.

    Da… fiecare are chestii in minus.. nu are bluetooth cum tre.. nu poti opri dictionarul (asta e chiar enervant).

    https://www.tomshardware.com/reviews/apple-mac-leopard-windows-vista,1985.html

    asta pt oamenii care spun ca un mac e mai scump ca un PC… binenteles.. poti lua un rahat de laptop la 500-600 de dolari cu procesor cleron… uuuu … dar hardware specs care sunt comparabile… na

    Samsung Instinct vs LG View vs iPhone

    atat! :P

    00
  32. Bravo zoso, am citit la tine despre chestia asta, inainte de a aparea pe slashdot: all in all au fost 8 retarzi mari si lati care au cumparat aplicatia asta: https://slashdot.org/
    Deci cu alte cuvinte autorul ei si-a atins scopul! :)

    00
  33. @Adi scuze nu am pus timpul corect.. spuneam in acest moment.. pe piata.. browser scos.. scuze :)

    @Vlad oamenii isi pot cere banii inapoi.
    Developerul ia 70% din vanzari iar Apple 30%. Cand un user cere banii inapoi, Developerul trebuie sa dea toti banii din buzunar de la el. Daca el ar fi fost fortat sa returneze banii (nu stiu daca este posibil sau nu) catre cele 8 persoane.. ar trebui sa scoata $2400 din buzunar.. :)

    00
  34. @minel: sunt aproape de acord cu tine. in mare parte pe majoritatea telefoanelor cu touchscreen (vorbim de cele fara sistem de operare ca linux, symbian sau windows) te plictisesti in maxim 10 minute.

    dar nu sunt de acord cu faptul ca nu va avea nici un telefon de acum incolo un browser mai bun ca safari. sa nu uitam ca firefox lucreaza la versiunea mobila. opera face progrese mari si daca nu ma insel este lider pe acest segment.

    majoritatea „iphone killers” au incercat sa scoata produse mai ieftine decat iPhone sau la acelasi pret dar cu functionalitati hardware mai bune (gen camera de 5 megapixeli) si au facut astfel un compromis in privinta materialelor. Compromis pe care daca te uiti il vezi si la iPhone 3G. Au renuntat la carcasa metalica, pentru a putea oferi mai multe la preturi mai bune.

    00
  35. @minel: Scrie aici: cum ca 2 din cei 8 au cerut banii inapoi. Deci, tot a facut 4200 $ vanzand aplicatia celor 6. Buna afacere. Ma apuc de photoshop. :P

    00
  36. in primul rand tre sa fii retardat sa-ti iei i-phone, e de tot cacatu si e foarte scump..daca vrei neaparat un telefon „numa” ecran” ia-ti HTC touch, e mult mai inteligent: windows mobile 6, office, are si wi-fi si costa muult mai putin..e aceiasi chestie ca si cu Nokia 8800…pentru oameni bogati si prosti, poti să faci de 100 de ori mai multe chestii cu un Nokia e51 decat q un 8800 si costa de 4 ori mai putin…si totusi lumea prefera sirocco pentru ca e mai scump….

    00
  37. destepti oameni =) la cati iphone-isti sunt sigur cineva iti va cumpara programul cat de idiot ar fi =)) dar la pretul asta chiar nu ai nevoie de atatia tembeli =))

    00
  38. @florin: nu inteleg de ce trebuie sa pui eticheta de „retardat” unui om care isi cumpara iPhone. Poate nu-i place HTC Touch. Ii place iPhone. Ai vreo problema cu asta ? Gusturile nu se discuta.

    Iti cumperi haine de firma sau ai prieteni care isi cumpara haine de firma ? Te/ii consideri retardati ? Iti poti cumpara haine care nu sunt de la adidas, puma, nike etc. mai ieftine si poate chiar mai bune la banii aia.

    Retardati sunt cei care cumpara aplicatii de 999$ doar ca au bani, insa nu si cei care isi i-au iPhone. Ai bani, iti iei ce vrei si ce ti se potriveste.

    00
  39. Toate cacashturnitzele astea mici – telefoane/palm/smart/laptop pot fi utile doar pentru:

    1. telefon/bip/sms
    2. gps cand esti bata la orientare si mergi cu masina (that would be me)
    3. agenda electronica, daca ai o memorie de kkt si nu-ti amintesti nici ce ai mancat azi dimineata. (that’s me, again).
    4. mail daca lucrezi pentru nu stiu ce tembeli de prin Laponia care sa-ti ceara vreo chestie cand esti la tzara la Cuca Mc’aii si trebuie sa le raspunzi prompt cu un fuck-off politicos.

    In rest daca le compari cu un crucishator desktop cu 8GB de ram, 1 Terra de hard si un TFT de 22 inch, oricum sunt niste cioburi colorate care fac fericiti aborigenii cu belciug in nas si fundul dezgolit (mmm…).

    Nu aruncati banii pe kkt-uri – oricum dupa un an le curg butoanele. Luati-va un tetris daca vreti sa se miste ceva pe ecran. Geee…

    00
  40. pun pariu ca la americani e la juma de pret :)

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube