Masters of disasters

octombrie 27, 2008

Ilustrarea triumfului companiilor Rosal şi ApaNova. Asupra noastră.

Groapa provine de la reparaţia unei conducte sparte. Finisajele nu sunt însă punctul forte al companiei Apa Nova (ştiţi, aia cu deceiubimbucurestiul). Este bine totuşi că au semnalizat groapa cu un morman de nămol. Probabil logica a fost că dacă eşti atât de chior, neatent sau beat încât să nu vezi ditamai groapa, o meriţi. Acestea fiind puse la punct, au bifat reparaţia şi au plecat.

Intră în scenă Rosalul. Pentru a nu strica peisajul cu un morman inestetic de pământ, acesta a fost ingenios ascuns sub un morman de gunoaie. În efortul peisagistic a fost implicat un tractor care însă nu mai are pe unde să iasă.

Cel mai simplu ar fi să dea cu spatele şi să dărâme stâlpul de iluminat peste nişte conducte de gaze. Suflul exploziei ar putea împinge muntele de gunoi în groapă. În acelaşi timp s-ar obţine câteva locuri de parcare prin pulverizarea maşinilor din zonă şi doborârea a copacilor.

6 Responses to “Masters of disasters”


  1. […] cum se lucrează in România in secolul 21 Tags: bani, bucuresti, dot ro, jurnalism, mizerii, reclame, sosele […]

  2. Elsa Says:

    Le-ai oferit si solutia optima la problema :))


  3. Avem o ţară, cum o distrugem???

  4. octav Says:

    băăă, aia-i la mine-n faţă! a, nu stai. da’ seamănă.

  5. katie Says:

    Apropo de găuri în asfalt – când eram mică şi mergeam cu mama pe stradă şi se întâmpla să trecem pe lângă o groapă din asta apocaliptică, mama avea o singură replică, pe care o dădea fără greş de fiecare dată: „Uite şi la groapa asta! Dacă trece vreun beţiv pe aici şi cade în ea?”.

    Nu am înţeles până acum dacă mama nu înţelegea conceptul de „gaură în drum” sau ea chiar era un beţiv care căzuse într-o vreme într-o groapă şi era încă înverşunată…

  6. Laura Says:

    În pofida situației găunoase, încheierea ta reprezintă soluția perfectă pentru această întreagă debandadă. Din păcate însă, numai încheierea e amuzantă, restul, ca realitate, e revoltător.


Lasă un comentariu