Altă gafă tâmpă de la Antene

Oamenii iau niste poze din serialul “Lost” si le analizeaza ca fiind reale.

thx N.U

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

105 comentarii

  1. La o asa emisiune de cacat, ce pretentii sa ai? Madalin asta, a ajuns de toata jena, si se coboara foarte mult doar pentru a face rating de pe urma papagalilor care se uita la asa ceva.

    00
  2. incredibil cata prostie in antene. goana dupa senzational naste monstri. am vazut si eu pozele acum 2 zile si mi-am dat seama ca snt dintr-un film, recunosc, nu stiam care.
    frezatu’ cum ar comenta??????? :))

    funny: nu e prima oara cand „tot ce zboara se mananca”, remember faza cu Mihaela Radulescu!!!

    00
  3. Bai frate:))….ce jenant!

    00
  4. Ce tara de kkt.
    Pai nu se sesizeaza nimeni, sa inchida emisiunea asta de 2 bani?

    00
  5. Nu pot sa cred ! Cum era aia cu „verifica informatia din cel putin 3 surse” ?:)))) Jurnalisti de duzina…

    00
  6. jal-nic.

    00
  7. Mah…important e ca au gasit camera foto =))

    00
  8. Dacă în halul ăsta au ajuns….Doamne dă-le minte. Acuma urmează ca la zero tv să vedem evadări de la jilava cu scene din Prison Break. Jalnic.

    00
  9. Deci daca nu mai gasim avionul, luam secvente din filme si presupunem ca asa s-a intamplat ? :)) GENIAL – oricum e mai interesant decat un talkshow (pe bune) despre infrastructura tarii…nu?

    00
  10. nu se poate….ori sunt prosti si nu stiu despre ce vorbessc, ori sunt prosti crezand ca noi, toti ceilalti, vom crede ce zic ei acolo.

    de fapt, daca ma gandesc la care a audienta acelei emisiuni, probabil sunt multi care au luat imaginile alea de bune.

    00
  11. Pe mine ma amuza cat de profunzi incearca sa fie, cum analizeaza ei natura umana domne.

    00
  12. Gata, am trimis la antena cateva fotografii facute la un teribil accident de circulatie care seamana izbitor de mult cu cel din Final Destination 2. Succes garantat…

    00
  13. @mnhar: LMAO. La Antena s-au adunat toti imbecilii. Cred ca e criteriu de departajare la testul de angajare.

    00
  14. noi suntem romani :))

    00
  15. @mnhart
    Neaparat si faza cu busteanul care pica din camion si intra in parbriz la masina care circula regulamentar in spatele lui. Zi-le ca e pozat undeva in Maramures :)

    00
  16. asta demonstreaza timpenia pseudojurnalistilor romani

    00
  17. Lucrez in domeniul masurarii audientei ….daca as sti ce audiente mari au emisiunile astea de tip OTV v-ati face cruce.
    Si pana la urma, asta se cere in Romania: scandal,violenta verbala, barfe. Acum tu ca realizator de emisiune ai doua optiuni: sa faci o emisiune decenta cu o audienta tot decenta, sau sa inviti tot felul de specimene ca Fernando din Caransebes, Sexy Braileanca, Ogica etc si sa ai super audienta.

    00
  18. Nu puteau sa faca screenshoturi de la Lost in HD ? Ca se vedeau mai bine :))

    00
  19. de unde dracu’ tot apar psihologi de genul asta? cum s-au apucat ei sa analizeze imediat pozele alea si starea de spirit a fotografului (chiar daca pozele sunt frame-uri din lost). Oare cine – intreg la minte – nu vede ca avionul din poze este rupt in doua? in momentul ala, chiar sa nu fi fost luate din film pozele, depresurizarea n-ar fi lasat pe nimeni sa tine in mana ceva… e la mintea cocosului…

    00
  20. Pe lângă faptul că pozele sunt din Lost, ipotezele vehiculate sunt faine de tot: un pasager cu destul sânge rece, care a făcut poze pe când se prăbușea avionul (aș vrea să văd dacă există un om cu atât sânge rece) sau unul care a simțit nevoia să își abată gândurile. Parcă văd: ”Se prăbușește avionul…p**a mea, am uitat să plătesc rata la bancă! Oricum, nu mai merită să mă gândesc la lucruri din astea. Ia să fac niște poze!”

    00
  21. OMFG! Cum dracu’ sa spui ca s-au ciocnit 2 avioane ? =)) Astia il intrec pe Dan Diaconescu la porcarii inventate.

    00
  22. bubuie tara de prosti, doamne cat de idiot sa fii sa bagi asemenea imagini pe post si nici macar sa nu le verifici inainte :)) bravo ma asa sa face-ti de acum incolo..

    00
  23. Foarte tare. pe mine ma sperie faptul ca romanii chiar se uita la porcaria asta cu sufletul la gura. nu cred ca suntem un popor prea inteligent, ne apropiem cu pasi repezi de americani.

    00
  24. doamna psiholog, domnu comisar si domnu pilot au incercat sa gaseasca explicatii plauzibile pentru o situatie care li s-a prezentat ca fiind reala. nu vad ce vina ar avea ei. ce-i mai grav e ca s-ar putea ca nici cretinul ala de prezentator sa nu stie ca pozele au fost scoase din lost. oricum, lesin de ras

    00
  25. Nu e nici o gafa, ei stiu de unde sunt pozele doar se prefac ca nu stiu. Asa maniplare rece nu credeam ca o sa vad, vreodata!
    Nu le da nimeni un mail catre aia de CNA, poate cand o sa vada CNA-ul ce maniplare si minciuni transmit astia o sa le suspende postul cel putin pentru cateva zile.
    Amenzi de la CNA, antenele primesc periodic doar ca nu discuta nimic de ele ca stiu ca sunt justificate. Apar doar ecranele negre cu „CNA a somat postul Antena cu …” (pe care sunt obligati sa le difuzeze).

    00
  26. Nu s-ar putea face o sesizare la CNA ca se induce in mod voit lumea in eroare?

    00
  27. Eu astept cu nesat situatii medicale exceptionale, bazate pe House MD sau Grey’s Anatomy. Hai antenistilor, ca puteti :D

  28. antelor, ati auzit vreodata de probitate profesionala? ne credeti prea prosti – SURPRIZA – NU SUNTEM – SUNTETI!

    00
  29. Aici oamenii au fost în dubiu dacă să bage asta sau faza cu smile-urile de pe câmp, numai că nu downloadaseră de pe torente toată seria din Dosarele X. :)) Aşa că s-au mulţumit cu asta. :)) Guguştiuci.

    00
  30. io i-am spus io lu’ pyuric să se aştepte ca în sezonul 6 din lost să vedem cursa AF 447!

    00
  31. Trebuie sa atraga si ei lumea ce numai OTV-ul :)) ?

    00
  32. astia is cu capul; informatia e facuta varza cu fictiunea… nici nu ar trebui sa ne mire prea mult pt ca, in ultimul timp, avem parte de problemele personale ale raduleascai, sau de umorile altora… eu cred ca profi mai e pe acolo ciutacu… in rest… jale

    00
  33. Vezi ca iar or sa dea astia vina pe tine ca le-ai tras-o … :) Ai grija la rotile de la masina, ca nu stiu cat o s-o mai duci asa! ;-)

    00
  34. indiferent daca aia de la antene au facut-o intentionat sau din prostie, CNA ar trebui sa-i sanctioneze; bine ca dau amenzi cand pe informatii corecte se mai da o imagine care nu e pe gustul lor…
    aaa, si stiati ca raspandirea de informatii false (in anumite situatii) e infractiune conform codului penal?

    00
  35. NOU
    #37

    cei mai fraieri daca nu iau si cateva poze din Prison Break cand evadeaza aia si sa puna in alerta toata tara cu un titlu gen : Nelegiuitii din jilava :))

    00
  36. Origin of the hoax

    The hoax originated in an October 26, 2006 posting by Brazilian blogger Carlos Cardoso. In a later posting he admitted to perpetrating the hoax and maintained that he did it to demonstrate that people don’t read carefully enough or apply enough skepticism to what they find on the Internet. Cardoso went on to predict that the text and images would circulate widely via email and become „the new scandal of the Internet.”

    Presumably he is satisfied with the results.

    Smecher omu` :)

    In alta ordine de idei am niste poze cu luna de zici ca e ozn .. sa le trimit la emisiune?

    00
  37. Merci pentru dimineata asta de sambata, n-am mai ras de foarte mult timp asa. Ca mare fan al serialului Lost, ma gandesc la faptul ca maimutele de la Antena 1 ar putea sa faca o multime de alte emisiuni pe baza celor cinci sezoane trecute din serial.

    De exemplu, ar putea sa spuna ca sunt in posesia exclusiva a imaginilor cu pasagerii Air France 447, care de fapt au supravietuit in majoritate accidentului. Si ca sunt pe o insula.

    Mda, e incredibil cat de rau am ajuns. Madalin Ionescu – sau cum dracu’ l-o chema pe babuinul care ne explica afectat si patruns de frenezia momentului ca avem in fata imagini socante – ar merita deportat in Baragan, la cules de soparle cu spatele galben. Iar Antena 1 ar trebui inchisa pentru astfel de abordari.

    Stii, tabloidele exista in forma actuala pentru ca nu exista niciun for care sa regularizeze si sa verifice continutul materialelor din presa scrisa. Pentru ca isi permit. Insa tabloidizarea mult peste limita a unei televiziuni care se considera una quality este dovada ca s-a ajuns mult, mult prea departe.

    Este absolut incredibil.

    00
  38. „ar fi fost facute in timp ce un avion se prabusea dupa ce ..”

    N-a zis ca-i avionul in cauza, ci doar ca are si el niste poze si vrea sa-si faca emisiunea pe ele.

    Faza comica e ca am vazut si eu 2 minute din emisiune si chiar ma gandeam cat de cacat e aparatul cu care a facut omu` poza ca arata ca o captura de pe video :))

    00
  39. Bai lume….dar aia nu e emisiune de luat in seama… aia e emisiune pentru retardati facuta de retardati….va mai mira ceva la astfel de rahaturi?
    Si chiar citisem ieri pe undeva ca faza cu pozele alea e fumata de mult… deci nu au venit cu nimic nou astia de la Antena retardatilor.
    Take care!

    00
  40. P.S. Si aia nu e gafa mai Zoso, au facut-o intentionat imbecilii aia, doar sa faca rost de senzational.
    Gafa ar fi fost daca ar fi facut-o fara sa isi dea seama. Dar asa au facut-o voit.

    00
  41. O fază similară cu ocazia cutremurului de 3 grade de acum vreo lună. Se vorbea de cutremurul din Bucureşti şi se difuzau imagini înfiorătoare de la cutremurul din Italia…

    00
  42. Mereu aproape :D

    00
  43. ce oameni prosti si la emisiunea asta, de tot rahatul

    00
  44. asta-i romania pulii… Aia care se uita la abces in rect au mers si la vot si l-au votat pe fecali si eba. Singura solutie pt romania este sa moara toti si sa se nasca alti romani…din parinti nemti :-)))))))))))))))

    00
  45. Astia au ramas fara material de la Aptcess Direct.
    In curand vor arata secvente din UnderWorld si vor spune ca vampirii+varcolaci se bat pe lumea noastra. Va dati seama ca ar intra jumatate de Romania-n panica. He he he, atunci show nene.

    00
  46. Oh, zoso, you forgot.
    „zoso a scris pe 13 Iunie 2009, 11:59 am Reply to this comment

    larson, ba da, dar CNAul e ocupat sa suga pla si nu se obosesc decat daca e injurat basescu sau sunt exploatati minori.”

    Se mai ocupa si de amendat Carcotasii cand li se scoala lor.

    00
  47. Camera foto a cerut azil „cutiei negre”, care evident avea să supravieţuiască prăbuşirii. În altă ordine de idei, dacă n-ar fi tragic, ar fi chiar comic.
    JOS cu emisiunile TV!

    00
  48. Ce idioti.
    Nu le propune cineva sa studieze si imaginile astea :D
    https://www.youtube.com/watch?v=gWqI0U3pBdA

    00
  49. „Si-a fotografiat propria moarte” si a trimis poze la prieteni cu telefonul – cam asta ar fi ideea prpagata de antenisti :)))) =)) Socant ! :))) Ce idioti antenistii astia, nu stiu ce sa mai faca sa aiba si ei un rating mai mare….penibil ;) Nu imi plac oamenii care sa coboara sub limita bunului simt, disperati dupa ceva….: :|

    00
  50. Nu ştiu de ce crezi că e o gafă… Gafa e neintenţionată :-)))))

    00
  51. Doamne! E geniala faza!! Cum pot fi atat de idioti?

    00
  52. Retardatul ala de moderator e un cimpanzeu lobomizat. Nu il suport pe sticla de cand l-am vazut la „miezul problemei”.
    Ce ratat….

    00
  53. Haha. Ori avea „FOARTE MULT sange rece”.

    00
  54. Doamna psiholog mereu le stie pe toate. La orice emisiune merge te patrunde cu explicatiile. Pana la urma de vina sunt cei din spate care stabilesc ce intra, ce nu intra etc…Si oricum si daca nu stiau, cum naiba sa se prabuseasca avionul si sa ramana camera si asa repede cata pozele…Ce am ajuns:(

    00
  55. Incredibil la ce nivel a putut decadea A2. Nu inteleg cum si de ce mai exista televiziunea asta….

    00
  56. vand aparatul foto cu care s-au facut aceste poze: este antisoc- mult mai antisoc decat cutia neagra a avionului, este subacvatic, si are sistem de localizare prin gps, astfel, in cazul unei alte prabusiri sa fie usor de gasit. Il dau la oferta :)))

    00
  57. Tocmai ieseam pe usa cind a inceput jegul ala de emisiune. Mi-am si zis in gind: „ia uite pe ce mina de aur a pus mina Antena…”. Apoi m-am gindit: „totusi, prea suspecte pozele, mai ales ca aud prima oara de ele la Antena…”.
    Asa este daca faci emisiune cu Roxy manelista, cu imagini de pe youtube si cu alte porcarii din astea!!!

    00
  58. NOU
    #60

    Vai de plm, dita ce isi mai dau cu parerea filozofi existentiali, daca mai stateau cateva ore descopereau ce e existenta =)) las-o moarta. prea multi inteligenti pe sticla daia nu ma uit la tv

    00
  59. Salve,ce bine ca de 3 sau 4 ani mi- am scos televizorul din camera.mai vad una alta asa cand servesc masa in bucatarie avand un mic tv,.habar nu aveam de aberatile astuia Da, astia chiar nu mai stiu ce sa faca pentru a fi pe varf,ce nu face omu pentru galbeni ,gologani,parale,si niscai malai
    E gen otv cred emisiunea ca de romanului ii place ,,scandul si ce mai face capra lu vecinu.,Ceva pt tineret nu vezi,ceva cu stundenti care au terminat facultati aici sau afara magna cum laude si nu i baga nimeni in seama ,in schimb vedem tampeni si sexy brailence Acum femeie sa fi te arati putin mai mult goala ca de are cine sa te vada si apoi se gaseste un tacher cu bani sa ofere COMODITATE.si multe alte faze de ramai tranznit,
    Da,, de viata e frumosa,, ce tot ne vaitam noi,,doar traim in ROMANIA
    sau am uitat.
    Asta- i tara?

    00
  60. Niste TAMPITI !! Ei si toata „HANTENA” lor …. Maine poimane, o sa aduca in emisiune bucati de scaune de prin vre-un autocar, sa ne spuna ca-s ramasite din avion…

    00
  61. ma asteptam la mai mult de la Madalin Ionescu. era om serios cand facea talk show la national tv

    00
  62. Din pacate asistam la o tabloidizare din ce in ce mai agresiva a fluxului de stiri in toata Mass Media.

    De vina cred ca este sindromul OTV-ist. :)

    00
  63. un’fucking’real

    00
  64. indiferent daca aia de la antene au facut-o intentionat sau din prostie, CNA ar trebui sa-i sanctioneze; bine ca dau amenzi cand pe informatii corecte se mai da o imagine care nu e pe gustul lor…
    aaa, si stiati ca raspandirea de informatii false (in anumite situatii) e infractiune conform codului penal? Titrari

    00
  65. si cine e N.U asta de-i multumesti?

    00
  66. Bai frate, cum nu se invata minte la ciordeli. Dupa Mihaela Radulescu-suge acum asta…?

    Bogdane, (stie el care) spune-le tu cum e cu internetul!

    00
  67. Pacat ca nu l-au chemat in studiou pe martorul ocular care a filmat scenele respective deasupra atlanticului. Dar poate ca…urmeaza…

    00
  68. pffff ce retardati !! :)) socant de imbecili !!!

    00
  69. NOU
    #71

    Surprinzator cum nici unul din invitati nu a pus in evidenta calitatile supraomenesti ale „fotografului amator”. La acea depresurizare de la 1 atmosfera la 0,1 chiar si aerul iti este smuls din plamani, cu toate astea tipul a reusit performanta unica de a sta drept in plan orizontal si sa faca photo shooting. Mai lipsea ala smuls de depresurizare sa zambeasca la camera.

    00
  70. =))))))))))

    00
  71. daca analizau putin imaginea probabil isi dadeau seama ca in momentele alea nici draqu nu se mai gandea sa faca poze ci ar fi fost toti socati,zburati etc… criza asta … a ajuns si in televiziune sau era deja?!

    oricum penibil,ma intreb cine a fost regizorul emisunii!

    00
  72. Aici se potriveste partea aia cu „nu cred ma, nu cred” :|

    00
  73. :)))))) nu ma mai pot opri din ras. Doamne, ce idioti! Sau poate nu? Poate or fi doar avizi dupa audienta si pentru asta fac orice? Adicatelea sa fi facut „gafa” intentionat, pe principiul multi vad putini pricep. Ca doar pensionarele si coafezele se mai uita la emisiune, la ora aia, iar ele sigur nu sunt fane Lost.

    00
  74. Despre OZN-ul din Haiti n-au zis nimic?
    https://youtube.com/watch?v=up5jmbSjWkw

    00
  75. Oare sunt rude a le lu Diaconescu ???

    00
  76. Bai ce prostie frateee. Tampiti mai sunt.

    00
  77. @Zoso regarding this: „…defapt, iti dai seama, avionul s-a prabusit, dar camera a supravietuit…”
    https://www.govinfo.gov/content/pkg/GPO-911REPORT/pdf/GPO-911REPORT.pdf
    https://en.wikipedia.org/wiki/Satam_al-Suqami#Attack

    HA! :P :D

    00
  78. NOU
    #80

    WAW … tot sa vezi idioti … dar ca acestia mai rar … :)) …

    00
  79. lol, peste cateva zile o sa vedem cum muta si insula sau cum se teleporteaza :))

    00
  80. :)) Doamne, cum mai pot iesi oamenii astia din casa a doua zi? Asta e, vrei mondenitati la TV, uite cu ce te alegi.

    00
  81. Or fi idioti? Eu cred ca numa asta fac ei la emisiunea aia. subiecte din cacaturi despre care targetu lor n-are habar. Chiar nu cred ca-s asa prosti.

    00
  82. Or fi idioti?

    00
  83. Cu asta se ocupa emisiunea, cu tampenii :)

    00
  84. haha, au ramas fara subiecte.

    00
  85. Pozele alea sunt cat se poate de reale si este doar pura coincidenta cu secventele din Lost. Nu va mai grabiti sa faceti oamenii idioti!

    00
  86. Andreea esti amuzanta rauuu :))))))

    00
  87. A mai fost o faza recent, in care ceva ziar monden (chiar nu vreau sa-mi amintesc care) a umplut 3 pagini cu „romanca moarta in avionul Air France 447″…ca apoi sa-i ia interviu respectivei :|

    Dar eu nu ma mai supar pe ei, ca si ei ‘este’ ca noi, doar mai slabi pregatiti sa functioneze sub norme de inteligenta peste medie.

    00
  88. OMFG. :))))))))))))))))))))) Bai, deci de unde-i aduna pe radactorii astia? Acum pe bune! Wtf?
    @Andreea, ne spui tu?

    00
  89. daca nici astia de la antena 3 care au obtinut 3 premii la gala APTR (dintre care unul pentru „cei mai buni oameni din televiziune”) nu sunt in stare sa verifice o stire inaitne s-o publice, atunci la celelate la ce sa te mai astepti? ca sa nu mai vorbim de dezinformarea pe care o fac majoritatea televiziunilor din Romania.

    00
  90. @Dorian
    Mie mi se pare ca aveti ceva cu astia de la Antena1. Nu stiu de unde angajeaza redactorii dar te-ai gandit vreo clipa ca daca este adevarata ineptia pe care o sustineti voi, poate a fost facuta cu buna stiinta? Au si ei nevoie de rating!

    00
  91. Mlol, tocmai si-au cerut scuze pentru ca ei nu se uita la acest serial si nu stiau ca scenele sunt luate de acolo. Ce lame…..Ce target…..Ce tara….

    00
  92. Ce mare este amintita sursa…..

    00
  93. Cata nesimtire din partea Ev Z.! ; asta-i viata pe la noi….

    00
  94. asta e jurnalismul de azi!

    00
  95. la puscarie ! „mintiti poporu’ cu televizoru’ !” :))

    00
  96. era misto ca gica din avion care a facut pozele din avion sa fi avut cont de hi5 sa le uploadeze in timp real si sa aiba multe, multe comenturi :))

    00
  97. NOU
    #100

    WTF? Atat de tampiti? Come on!

    00
  98. Numai la emisiunea lui Madalin Ionescu se putea vedea asa ceva :))

    00
  99. O emisiune de căcat într-o ţară de căcat.

    00
  100. Si mai sunt si altii:

    Articolul nu zice nimic de Madalin si Antene, ceea ce mi se pare jignitor, zau :)

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube